BETALING , abonnementsvormen  en  andere regelingen
Prijs per les ca. 8 à 12 euro, afhankelijk van je abonnement.


1.  Kosten
  Dóórlopend Abonnement :   € 33,- per maand   (voor 1 les p.wk. ; gemiste les inhalen is meestal mogelijk ; en zelfs extra komen wanneer je daar behoefte aan hebt, is in overleg vaak wel mogelijk!)
♦  10-lessen-kaart :   € 120,-   (mag elke dag ingaan , 1 jaar geldig)
♦  Proefles :   € 10,-  
Als de kosten een probleem voor je zijn, laat dat dan weten.

2.  Regeling  AAN- of AFmelden voor een les 
A.  De groepen zijn besloten, in die zin, dat spontaan langskomen niet kan.  De groepen kunnen niet groter worden dan 9 personen.
B.  Kom je (vrij) vaak op les (meestal bij het Doorlopend Abonnement), dan krijg je een vaste plek.  Dan reken ik op je komst, tenzij je je vooraf afmeldt. Doe dat zo spoedig mogelijk.  Dan kan een ander misschien nog in jouw plaats.
C.  Wil je slechts af en toe op les komen (meestal bij 10-lessen-kaart, proefles, losse les, gemiste les inhalen), dan krijg je in principe geen vaste plek, en moet je je per keer vooraf aanmelden. Dan laat ik je weten of er plek is (meestal is dat wel zo).
D.  AAN- of AFmelden voor een les  kan vóór de lesdag wel per mail, maar òp de lesdag graag telefonisch, en dan uiterlijk 19:00 uur  (zonodig het antwoordapparaat inspreken). 

3.  Voordelen van het Doorlopend Abonnement
a.  Het geeft je recht op een vaste plek.  Je hoeft je dan alleen af te melden als je een keer niet kunt komen. (zie hierboven bij 2B).

b.  ''Oefening baart kunst''.  Hoe vaker je iets beoefent, hoe beter je erin wordt.  Je zult dus meer resultaat van de yoga gaan ervaren als je vaker op les komt.

c.  Het Doorlopend Abonnement is bijna altijd voordeliger.  
Stel bijvoorbeeld, dat je een jaar lang gemiddeld elke week zou kunnen komen (dus dat je een gemiste les steeds zou kunnen inhalen), dan kost een les maar 7,60. 
En stel dat je in een jaar in totaal maarliefst 19 weken niet zou kunnen komen, en óók niets zou kunnen inhalen, dàn pas kost een les 12 euro, net als bij de 10-lessen-kaart.

 

d.  Desgewenst inclusief enkele gratis audiolessen voor thuisgebruik  naast je 'live' lessen, als compensatie voor het feit dat inhalen van een gemiste les niet altijd gegarandeerd kan worden. (Bij een 10-lessen-kaart zijn eventuele audiolessen niet gratis : ze worden van de kaart afgestreept, net als live lessen).
Vraag erom, als je ze wilt ontvangen!

 

4.  Regels bij het Doorlopend Abonnement  (uitzonderingen altijd in overleg)
  bedoeld voor een langere aaneengesloten periode. Eigen ziektes en vakanties van 'gewone' lengte moeten worden doorbetaald. Als het je niet goed lukt om gemiste lessen in te halen door af en toe (ook) op de andere les te komen, kun je daarvoor in de plaats een aantal audiolessen aanvragen (gratis).  Zie punt 3d hierboven.
  een gemiste les kun je in principe inhalen in overleg, en als er plek is in de andere groep (lukt bijna altijd).
  gemiste lessen kun je alléén inhalen tijdens een periode waarin je maandgeld betaalt.
  opzeggen vóórdat je de betaling stopt.  Let wel : àls je opzegt, en daarna weer terugkomt, dan ben je je oude vaste plek misschien kwijt.

 

5.  Manier van betalen
♦  Proefles : 10,- contant of per bank  (pinnen is niet mogelijk)

♦  10-lessen-kaart : 120,- per bank  →  zie onderaan

♦  Maandabonnement :  € 33,- via een dóórgaande automatische overboeking, rond de 3e van de maand.  Zowel het starten als het stoppen van de automaat regel je zelf via jouw eigen bank.  →  zie onder

 

  IBANnummer  NL04 INGB 000 372 3584  t.n.v.  J vd Poel,  Utrecht
  vermeld graag  je voor- en achternaam  zoals je je bij mij hebt ingeschreven, zonder verdere toevoegingen.