CORONA-MAATREGELEN   bij Yogaschool Ajana    Update-datum : dezelfde als bij NIEUWS

 

Bij ons gelden nog steeds een paar Corona-maatregelen, want helaas hoor ikzelf tot de groep 'extra kwetsbaren' vanwege een afweerstoornis.  En ook enkele cursisten vinden voorzichtigheid belangrijk i.v.m. hun gezondheid.
 

♦  We houden afstand, ook bij de oefeningen.  De yogamatjes liggen op een veilige afstand van elkaar.  De yogaruimte is groot en goed geventileerd.   Ook is er per les een maximum aan het aantal cursisten. Dus spontaan langskomen voor een les kan niet (meer).  Zie daarover de Regeling Aan- of Afmelden voor een les  op de pagina  BETALING

  Als je een keer moet hoesten of niezen (dat overkomt ieder gezond mens wel eens), doe dat dan in je elleboogholte, zakdoek of trui,  mede om de anderen niet nodeloos ongerust te maken.


  Als je Corona-achtige klachten hebt, kom dan niet op lesòf doe een zelftest een paar uur voor de yogales.  Is de test oké, wees dan toch voor de zekerheid nog extra voorzichtig voor de anderen (extra afstand houden, veilig hoesten/niezen, enz.), want een test is niet 100% betrouwbaar. En waarschuw mij even vóór de les begint.
  Als je onlangs in onveilig contact bent geweest met een Corona-patiënt, geldt het bovenstaande ook.
  Blijk je Corona te hebben, kom dan pas weer op les, wanneer je tenminste 2 dagen geheel klachtenvrij bent. Òf (wanneer je lang klachten houdt) tenminste 10 dagen na je éérste klachten, want na 10 dagen ben je niet besmettelijk meer, ook al heb je dan nog klachten.

Bij twijfel, bel me even voor overleg (ruim voor de les).

Dank je voor je medewerking!
Jan