De cursus loopt het hele jaar door, ook in schoolvakanties. Begin wanneer je wilt. En kom zo vaak je wilt. Elke week vrije keus uit 3 avonden. Overleg is niet nodig. Geen vaste of besloten groepen.


De yogacursus is doorlopend.  Je kunt beginnen wanneer je wilt.
Vrijwel het hele jaar zijn er lessen,  óók in de zomer,  en soms ook op officiële feestdagen.

Eventuele lesuitval  wordt steeds zo tijdig mogelijk bekend gemaakt : via e-mail  en via deze website onder  NIEUWS.


Elke week kun je vrij kiezen welke les je wilt volgen. Keus uit 3 avonden. Overleg is niet nodig. Het zijn geen vaste of besloten groepen.  De groepsgrootte varieert meestal van 3 tot 7 personen.  Het is dus kleinschalig en persoonlijk.
Zie ook  PRAKTISCH voor de Aanvangstijden e.d.   En de pagina  BETALING  voor mogelijke abonnementen.


In principe zijn de oefeningen voor iedereen geschikt, want je kunt ze altijd aanpassen en precies doen wat jij kan. Je hoeft nooit iets te doen wat je niet wilt.
Het gaat niet om prestatie, maar om acceptatie. Om aandacht zonder oordeel.

De lessen zijn nooit hetzelfde. Ze ontstaan ter plekke, afhankelijk van de groep en de situatie van dat moment. Vaak zijn ze rustig en verstild, soms (deels) dynamisch en krachtig.

We doen vooral (meditatieve = mindful) Hatha yoga. Soms zingen we een klank of een mantra, waarnaar je ook gewoon kunt luisteren. In de lessen zijn ook aspecten herkenbaar van Chakra yoga, Advaita yoga en Zen.   Na de oefeningen is er een meditatieve ontspanning.    Zie ook de vorige pagina  DE YOGA.

Aan het eind van de les drinken we (kruiden)thee en kun je vragen stellen en ervaringen delen.