NIEUWS   over eventuele lesuitval, veranderingen e.d.

Laatste update :   7 maart 2021

N.B. !   De corona-maatregelen van de overheid zijn bedoeld om besmettingen zoveel mogelijk te voorkomen.  In de geest daarvan voldoen onze (extra!) maatregelen ruimschoots.  Daardoor is het in deze lockdown geheel verantwoord om aan een zeer beperkt aantal (3) vaste cursisten les te geven vanwege psychosomatische noodzaak in deze stressvolle tijd.  Aangepaste, uiterst rustige, meditatieve yoga in een grote en goed geventileerde ruimte.  Onderlinge afstand minstens 4(!) meter, vóór, tijdens èn na de les.   Zie verder al onze  CORONA-MAATREGELEN !

♦  LESUITVAL :  geen.   De (besloten!) lessen beginnen nu een half uur vroeger vanwege de avondklok.

♦  PROEFLES ?   Is nu helaas niet mogelijk. 
De belangrijkste informatie voor een proefles  staat vooral op de 4 pagina's met een ► in het menu, namelijk:  Samenvatting, Nieuws, Corona-maatregelen en Praktisch.   Let op: alleen op deze 4 pagina's is de tekst tijdelijk aangepast aan de lockdown (niet aan de avondklok, zie hierboven bij Lesuitval).
Heb je vragen?  Bel of mail gerust.

♦  N.B.  Eventuele LESUITVAL wordt op deze Nieuws-pagina altijd z.s.m. vermeld.  Cursisten krijgen daarover ook een (groeps)mail, maar die komt soms niet aan, of belandt in de spambox.  Mocht dat laatste het geval blijken, dan kan het helpen om mijn mailadres ( janvdpoel@xs4all.nl ) in jouw adreslijst op te nemen, zodat jouw virusscanner mijn mailadres herkent als betrouwbaar.  Dus bij twijfel... kijk hierboven bij Lesuitval!