NIEUWS   over eventuele lesuitval, veranderingen e.d.

Laatste update :   20 september 2021 

Onze lessen zijn nog steeds zeer corona-proof.  Aangepaste, heel rustige, meditatieve yoga in een grote en goed geventileerde ruimte.  Besloten groepjes van maximaal 7 personen.  Onderlinge afstand:  minstens 3(!) meter.   Zie verder al onze  CORONA-MAATREGELEN .

♦  LESUITVAL :   geen.   

♦  PROEFLES ?   Toelating van nieuwe cursisten is nu weer (beperkt) mogelijk. Wanneer er voldoende groepsimmuniteit tegen Corona is opgebouwd in ons land, zal er waarschijnlijk meer plek zijn. Heb je belangstelling? Bel mij dan eerst voor overleg. Of mail me jouw telefoonnummer, dan bel ik jou.
De belangrijkste informatie voor een proefles  staat vooral op de 4 pagina's met een ► in het menu, namelijk:  SAMENVATTING, NIEUWS, CORONA-MAATREGELEN en PRAKTISCH.
Heb je vragen?  Bel of mail gerust.

♦  N.B.  Eventuele LESUITVAL wordt op deze Nieuws-pagina altijd z.s.m. vermeld.  Cursisten krijgen daarover ook een (groeps)mail, maar die komt soms niet aan, of belandt in de spambox.  Mocht dat laatste het geval blijken, dan kan het helpen om mijn mailadres ( janvdpoel@xs4all.nl ) in jouw adreslijst op te nemen, zodat jouw virusscanner mijn mailadres herkent als betrouwbaar.  Dus bij twijfel... kijk hierboven bij Lesuitval!