Privé-lessen (gesprek en oefeningen) zijn op afspraak mogelijk. Voor meer bewustwording, of als opstapje tot de groepslessen.


 

N.B.  !   Als je op deze pagina bent beland, weet dan, dat hij verouderd is. Yogatherapie (over een langere periode) is niet meer mogelijk.
Wèl mogelijk is een privé yogalesje (gesprek met enkele oefeningen). Denk aan 1 of 2 keer, bijv. als opstapje tot de yoga groepslessen.  Kosten : € 15,- voor een half uur.  Gaat op afspraak.

 

 

 

Yogatherapie is individueel en gaat op afspraak.
Een paar mogelijke redenen om te kiezen voor deze privé lessen :

> Als opstapje tot de groepslessen. Om wat persoonlijker in te gaan op jouw spanningsklachten en hoe je straks het beste met de oefeningen in de groepslessen om kunt gaan.

> Wanneer je het gevoel hebt 'vast te zitten', of wanneer je in je leven steeds weer tegen dezelfde patronen aanloopt.  Via inzichtgevende gesprekken en oefeningen gaan we dieper in op jouw persoonlijke spanningsklachten en patronen, en onderzoeken we samen wat je eraan kunt doen.
Alleen al door een open, accepterende ('mindful') aandacht bij het gesprek en de oefeningen, ontstaan er openingen, inzichten, verruiming en ontspanning.

> Ook als je geen grote vragen of problemen hebt, kan yogatherapie heilzaam zijn. Bijvoorbeeld doordat je een ruimere kijk krijgt op jezelf en op je leven. Soms ga je anders denken, voelen en reageren dan je gewend bent, en ervaar je dat als verrijkend.

Alles wat we doen, gebeurt vanzelfsprekend met respect voor jouw wensen en grenzen, die je overigens door de therapie beter zult gaan kennen en respecteren.

De privé lessen - praktisch :  

Ze duren drie kwartier, met ruimte voor enige uitloop.
Ze kosten € 35,- per keer (graag contant betalen).
Gemaakte afspraken kunnen  tot 24 uur van te voren  kosteloos afgezegd worden.
De sessies vinden in principe plaats vlak vóór de yogalessen, en op hetzelfde adres (zie onder  PRAKTISCH ).